Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u şaşırttı! İşte Alp Eren Khamis'in son hali

Bir döneme damgasını vurmuş olan ''Çocuklar Duymasın'' dizisi pek çok kişi tarafından izleniyordu. Aradan yıllar geçmesine rağmen dizide oynayan oyuncuların son halleri merak konusu oluyor. Merak edilen isimlerden biri de ''Beton Orçun'' karakterini canlandıran Alp Eren Khamis oldu. İşte Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u, Alp Eren Khamis'in son hali…

Çocuklar Duymasın dizisi, aldığı yüksek reytingler sayesinde uzun yıllar ekranlarda kalmayı başardı. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizide, Beton Orçun da sevilerek takip ediliyordu. Dizinin yayından kalkmasıyla beraber Beton Orçun da merak edilmeye başladı.

Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakterini canlandıran Alp Eren Khamis'in son hali oldukça merak konusu oldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Alp Eren Khamis, takipçileri tarafından yoğun ilgi de görüyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN BETON ORÇUN'U MERAK EDİLDİ

Çocuklar Duymasın dizisinden bahsedildiği zaman akıllara öncelikle Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ geliyor. Bir döneme adeta damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisi, yıllar sonra da hatırlanıyor. Dizide oynayan oyuncuların değişimi ise merak konusu oluyor. Nitekim Çocuklar Duymasın dizisinde en çok merak edilen isimlerden biri de Beton Orçun karakterini canlandıran Alp Eren Khamis oldu.

Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Alp Eren Khamis, son haliyle oldukça dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşım yapan Alp Eren Khamis, adeta beğeni yağmuruna da tutuluyor.

ALP EREN KHAMİS'İN SON HALİ

Alp Eren Khamis, Çocuklar Duymasın dizisindeki Beton Orçun karakteriyle hafızalarda yer ediniyordu. Ancak aradan geçen yıllarla beraber ünlü oyuncu da fazlaca değişti. Adeta bambaşka birisi haline dönen Alp Eren Khamis'in son halini ilk kez görenler oldukça şaşırıyor. İşte ünlü oyuncunun son hali;