Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u büyüdü: Herkesi şaşırttı! İşte Alp Eren Khamis'in son hali…

Çocuklar Duymasın dizisi, 2002-2019 yılları arasında pek çok kişi tarafından izlendi. Ayrıca dizide; Alp Eren Khamis, Zeyno Günenç, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimler de rol aldı. Ancak seneler önce biten Çocuklar Duymasın dizisinde, en çok dikkat çeken karakterlerden biri Alp Eren Khamis'in canlandırdığı Beton Orçun olarak ön plana çıkabiliyordu. Nitekim Beton Orçun büyüdü ve adeta herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Çocuklar Duymasın dizisi toplam 9 sezon sürdü ve 2002-2019 yılları arasında pek çok insan tarafından sevilerek izlendi. Ayrıca Çocuklar Duymasın dizisinde; Alp Eren Khamis, Zeyno Günenç, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ ve Alpaslan Özmol gibi isimler de rol aldı.

Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Alp Eren Khamis'in canlandırdığı Beton Orçun karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u, Alp Eren Khamis'in son hali de merak edilebiliyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN BETON ORÇUN'U BÜYÜDÜ

Çocuklar Duymasın dizisi pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu ancak yıllar önce sona erdi. Bu nedenle dizide rol alan oyuncuların son halleri de merak edilebiliyor. Nitekim merak edilen isimlerden biri, Alp Eren Khamis olarak ön plana çıkabiliyor.

Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u büyüdü, şimdilerde 20 yaşında. Bu nedenle Alp Eren Khamis'i diziden hatırlayan herkes, son halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

ALP EREN KHAMİS'İN YILLAR SONRAKİ HALİ

Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç gibi isimlerle birlikte rol alan Alp Eren Khamis, başarılı oyunculuğu ile birçok kişinin beğenisini topluyordu. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u, Alp Eren Khamis'in yıllar sonraki hali;