Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu'suydu: Herkesi şaşırttı! İşte Ayşecan Tatari'nin son hali…

Çocuklar Duymasın dizisi bir dönem pek çok insan tarafından izleniyordu. Ayrıca dizide; Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Ayşecan Tatari gibi isimler rol alıyordu. Ancak Çocuklar Duymasın dizisi seneler önce sona erdi. Ayşecan Tatari ise adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın dizisi, 2002 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede sevilerek izlenen dizide; Pınar Altuğ, Zeyno Günenç, Tamer Karadağlı ve Ayşecan Tatari gibi isimler rol alıyordu. Ancak Çocuklar Duymasın dizisi 2019 yılında son buldu. Ayşecan Tatari ise son hali ile adeta herkesi şaşırttı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN DUYGU'SU ŞAŞIRTTI

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimlerle birlikte Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Ayşecan Tatari, başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin beğenisini topluyordu. Öte yandan seneler sonraki halini gören adeta herkesi şaşırtabiliyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin sona ermesinin ardından seneler geçti. Nitekim Ayşecan Tatari şimdilerde 35 yaşında. Ayrıca yine kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Edip Tepeli ile evli. Edip Tepeli ile 2017 yılında nikah masasına oturan Ayşecan Tatari, şimdilerde mutlu ve çocuklu.

Tüm bunların sonucunda ise Ayşecan Tatari'yi Çocuklar Duymasın dizisinden hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

AYŞECAN TATARİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Çocuklar Duymasın dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini toplayan Tatari, seneler sonraki hali ile merak edilebiliyor. İşte Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Ayşecan Tatari'nin yıllar sonraki hali;

En Son Babalar Duyar dizisinin Burger Ceren'i değişimi ile şaşırttı! İşte Jale Azaklı'nın son hali