Çocuklar Duymasın dizisinin Beton Orçun'uydu: Herkesi şaşırttı! İşte Alp Eren Khamis'in son hali

Çocuklar Duymasın dizisi, 2002 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca kısa sürede sevilerek birçok diziseverin beğenisini toplamıştı. Dizide; Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ ve Alp Eren Khamis gibi isimler rol alıyordu. Ancak Çocuklar Duymasın dizisi 2019 yılında son buldu. Alp Eren Khamis ise yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın dizisi toplam 9 sezon sürdü. Ayrıca 2002-2019 yılları arasında birçok dizisever tarafından sevilerek izlendi. Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinde; Alp Eren Khamis, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ ve Zeyno Günenç gibi isimler rol aldı.

Çocuklar Duymasın dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Alp Eren Khamis'in canlandırdığı Beton Orçun olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu sebeple Çocuklar Duymasın dizisi sona ermiş olsa bile Beton Orçun karakterini canlandıran Alp Eren Khamis'in yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN BETON ORÇUN'U ŞAŞIRTTI

Çocuklar Duymasın dizisinde birçok insanın beğenisini toplayan Alp Eren Khamis, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimlerle birlikte rol alıyordu. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin beğenisini topluyordu. Bu nedenle Alp Eren Khamis'in son hali de merak edilebiliyor.

Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakterini canlandıran Alp Eren Khamis, şimdilerde 20 yaşında. Nitekim dizinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Alp Eren Khamis'i Beton Orçun olarak hatırlayan adeta herkes, seneler sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

ALP EREN KHAMİS'İN SENELER SONRAKİ HALİ

Alp Eren Khamis, yıllar sonraki hali ile birçok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin Beton Orçun'unun seneler sonraki hali;