Çitos Efe olarak biliniyordu: Herkesi şaşırttı! İşte Efe Koçyiğit'in son hali

Efe Koçyiğit bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izlenen, ''Çocuktan Al Haberi'' programından hatırlanabiliyor. Ayrıca yemeğe olan düşkünlüğü ve ''Çitos Efe'' olarak adeta hafızalara kazınan Efe Koçyiğit, son hali ile birçok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Çocuktan Al Haberi programının Çitos Efe'si…

AKSAM.COM.TR

Emrullah Sarıyılmaz

Çocuktan Al Haberi programı, bir dönem en fazla izlenen programlar arasında işaret edilebiliyor. Ayrıca Çocuktan Al Haberi programı denildiğinde pek çok insanın hafızasına Efe Koçyiğit de gelebiliyor. Nitekim Çitos Efe olarak da bilinen Efe Koçyiğit, sempatikliği ve şivesiyle birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Ayrıca yemeğe olan düşkünlüğü ile de hatırlanabiliyor.

ÇİTOS EFE OLARAK BİLİNİYORDU

Çocuktan Al Haberi programında Efe Koçyiğit, Çitos Efe olarak biliniyordu. Ayrıca Çitos Efe, sempatikliği ve şivesiyle adeta dillerden düşmüyordu. Ancak Çocuktan Al Haberi programı sona erdi. Bu nedenle Çitos Efe olarak da bilinen Efe Koçyiğit'in son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

Çocuktan Al Haberi programı ile adeta gönüllerde taht kuran Efe Koçyiğit, pek çok insan tarafından Çitos Efe olarak hatırlanabiliyor. Ancak Çitos Efe'nin de bulunduğu Çocuktan Al Haberi programı sona erdi. Bu nedenle aradan geçen zamanla birlikte Efe Koçyiğit'in de görünümünde değişikler görülebiliyor. Ayrıca Çitos Efe'yi uzun bir sürenin ardından ilk kez gören herkes şaşırabiliyor.

EFE KOÇYİĞİT'İN SON HALİ

Çocuktan Al Haberi programı ile adeta gönüllere taht kuran Çitos Efe, son hali ile sevenleri tarafından merak edilebiliyor. Ayrıca Efe Koçyiğit büyümüş hali ile de birçok insan tarafından fazlaca beğeniliyor. İşte Çocuktan Al Haberi programının Çitos Efe'si, Efe Koçyiğit'in seneler sonraki hali;