Çıra gibi yanıyor: Mangal sevenleri sevindiren yöntem! Bir cips ve bir çakmak yeterli oluyor

Sosyal medyada kısa sürede fazlaca beğeni toplayan bir yöntem, mangal sevenleri sevindirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımda, cipsin çıra gibi kullanıldığı ve ortalama 10 dakika yandığı iddia edildi. İşte mangal sevenleri sevindiren o yöntem…

Sosyal medya üzerinden yayımlanan bir gönderide, cipsin uzun süre yandığı paylaşıldı. Ayrıca çıra gibi yanan cipsin ortalama 10 dakika sönmediği iddia edildi. Sosyal medya üzerinde yoğun ilgi gören video, kısa sürede oldukça fazla beğenildi.

Özellikle mangal sevenler tarafından beğenilen yöntem, kısa süre içerisinde yoğun ilgi gördü. Ayrıca söz konusu yöntemde, bir cips ve bir çakmak veya kibrit yeterli oluyor.

MANGAL SEVENLERİ SEVİNDİREN YÖNTEM

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bir gönderide, cipsin çıra gibi yandığı iddia edildi. Ayrıca üfleyerek söndürülemediği ve mangal veya soba yakmakta kullanılabileceği ifade edildi.

Mangal sevenleri sevindiren bir yöntem olarak dile getirebilen cips yönteminin oldukça basit bir şekilde gerçekleştiği iddia ediliyor. Bu yöntemde bir cips ve bir çakmak veya kibrit yeterli oluyor. Cips herhangi bir yerinden tutuşturuluyor ve uzun süre yandığı görülüyor. Ayrıca bu yöntemde çıra gibi kullanıldığı iddia edilen cipsin uzun süre sönmediğinden dolayı soba veya mangal yakımda kullanılabileceği söyleniyor.