Cihangir İslam, Abdüllatif Şener ve Mehmet Bekaroğlu'nun üstünü çizdiler

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler dün itibariyle milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. CHP'de Cihangir İslam, Abdüllatif Şener ve Mehmet Bekaroğlu liste dışı kaldı.

2018 seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan eski Saadet Partili Cihangir İslam, yeni dönemde listelere giremedi. İslam'ın yanı sıra Abdüllatif Şener ve Mehmet Bekaroğlu da yeni dönemde vekil adayı gösterilmeyen diğer isimler oldu.

Önümüzdeki dönemde çok sayıda yeni isim Meclis'e girecekken, 27'nci dönemde milletvekilliği yapan bazı isimler listelere giremedi.

Bunların başında 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti ve ortak liste çalışması nedeniyle çoğu milletvekilini bir daha listeye almayan CHP oldu.

İSLAM, ŞENER, BEKAROĞLU VE BAZI DİĞER İSİMLER LİSTE DIŞI KALDI

Özellikle CHP'de Abdüllatif Şener, Mehmet Bekaroğlu, Levent Gök, Akif Hamzaçebi ve Cihangir İslam gibi isimler yeni dönemde listelere giremedi.

Bu isimler içinde en dikkat çekenlerden biri de hiç kuşku yok ki Cihangir İslam...

Bilindiği üzere 2018 seçimlerinde CHP listesinden aday olan İslam, İstanbul'dan milletvekili seçilmiş, ardından Saadet Partisi sıralarına geçmişti.

'PKK terör örgütü değil' diyen Türkan Elçi CHP'nin aday listesinde!

Enginyurt'un ülkücülere çağrısı tekrar gündem oldu: Nasıl ülkücü katillerinin yanında yer alırlar?

İki aday Muharrem İnce'yi çılgına çevirdi! Memleket Partisi'ne oy istedi