Charlie Hebdo'dan bir skandal daha... Reisi'nin ölümüyle alay ettiler!

Geçmişte birçok kez adını skandallara karıştıran Fransız sözde ''mizah'' dergisi Charlie Hebdo, bu kez mollaları ve İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi hedef aldı. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle alay etmeye kalkışan Charlie Hebdo, ''Tanrı var, bizi mollalardan kurtarıyor.'' gibi skandal bir notla yayınlandı. Başta İran olmak üzere çok sayıda ülkeden Charlie Hebdo'ya tepkiler gecikmedi.

aksam.com.tr

Geçmişte Müslümanlara ve İslamiyet'e dil uzatan, birden fazla skandala karışan, Avrupa'da İslamofobiyi körükleme vazifesini üstlenen sözde karikatür dergisi Charlie Hebdo bir skandala daha imza attı.

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ'NİN ÖLÜMÜYLE ALAY ETTİLER!

Charlie Hebdo, yayınladığı son dergide skandal bir karikatüre imza attı.

İran Cumhurbaşkanı Resi'nin helikopter kazasıyla alay eden Charlie Hebdo, "Tanrı var, bizi mollalardan kurtarıyor." notunu yazdı.

Charlie Hebdo'nun sözde karikatürüne sosyal medyadan binlerce kullanıcı sert tepki gösterdi.

CHARLİE HEBDO SKANDALLARI BİTMİYOR!

Fransız sözde mizah dergisi Charlie Hebdo, Hz. Muhammed'e hakaret eden, Başkan Erdoğan'ı hedef alan, Türkiye'deki 6 Şubat depremleriyle alay eden, Kur'an-ı Kerim'e saldıran bir sürü skandal sözde "karikatür" yayınlamış ve İslami değerlerle alay etmeye kalkışmıştı.

Avrupa'da Kuran'a sistematik saldırı... Charlie Hebdo'dan yeni alçaklık!

Fransa'da İslam düşmanı dergiye para cezası

Charlie Hebdo'dan büyük alçaklık!