Cem Belevi'nin ardından İrem Derici'den büyük bomba! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı... Meğer en yakınındaki isimmiş

Cem Belevi ile ayrılmasının ardından bir süredir yalnız olan ünlü şarkıcı İrem Derici ile ilgili ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Her seferinde ''Çok aşığım'' açıklamasında bulunan İrem Derici'nin bomba bir isimle aşk yaşadığı öne sürüldü. Derici'nin birlikte ''Alev Alev'' şarkısını seslendirdiği Kurtuluş Kuş ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Derici'den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Seslendirdiği şarkılar ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan İrem Derici, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile sık sık magazin manşetlerini süslüyor. Kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile ikinci kez ayrılmasının ardından İrem Derici, kalbinin kapılarını bir süre aşka kapadı. Ancak yaşanan yeni gelişme heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından "At gibi aşığım" paylaşımı yaparak kafaları karıştıran Derici, verdiği bir röportajda da "Çok aşığım ama çaktırmıyorum" diyerek merak uyandırmıştı.

İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna tepki: Beni zorlama bebişim

İREM DERİCİ İLE KURTULUŞ KUŞ AŞK YAŞIYOR

TV100'ün haberine göre; İrem Derici'nin birlikte "Alev Alev" şarkısını seslendirdiği Kurtuluş Kuş ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kulislerde konuşulan bilgiye göre ise Derici ile Kuş'un aşkı bir buçuk ay önce başladı. İkiliden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.