Can Yaman İtalya'da programa konuk oldu! İzlenme rekoru kırdı

Bir süredir yaşamını İtalya'da sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz gün Che Posta Perte adlı programa konuk oldu. Can Yaman'ın katıldığı Che Posta Perte programı izlenme rekoru kırdı. Program, İspanya, Portekiz, Macaristan, Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti'nde TT listesinde yer aldı.

Erkenci Kuş dizisinde rol almasının ardından ünü Türkiye sınırını aşan Can Yaman, İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Can Yaman, İtalya'da Che Posta Perte programına konuk oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir yıldır İtalya'da yaşayan Can Yaman Canale 5'in yardım programı "Che Posta Perte"ye konuk olmuştu. Dün seyirciyle buluşan program İtalya'da reyting rekorlarını alt üst etti. Program aynı zamanda İtalya'nın dışında İspanya, Portekiz, Macaristan, Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti'nde TT listesinde yer aldı.

CAN YAMAN'DAN İTALYA'DA YENİ DİZİ PROJESİ

Sandokan isimli dizisi 2022 yılına ertelenince yakışıklı oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı. Yaman, İtalya'da "Viola come il mare" adlı dizi için sete çıktı. Polisiye dizi ile izleyici karşısına çıkacak olan Can Yaman, farklı bir karaktere hayat verecek.