Seyirciler şok üstüne şok yaşayacak! Camdaki Kız'da önemli isim için ayrılık iddiası!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, perşembe akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanarak karşımıza çıkan dizi yeni sezonunda da reytinglerde zirvede yer alıyor. Camdaki Kız dizisi ile ilgili ilginç bir iddia öne sürüldü. Hikayede büyük önem taşıyan bir ismin projeden çekileceği söyleniyor. Bu karar sonrası hayranların şok üstüne şok yaşaması bekleniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanarak izleyici ile buluşan dizi perşembe akşamları Kanal D'de ekrana gelmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile seyirciyi kendine hayran bıraktırıyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi reytinglerde de büyük başarı elde etmeye devam ediyor.

CAMDAKİ KIZ'DA ÖNEMLİ İSİM İÇİN AYRILIK İDDİASI!

Camdaki Kız dizisinde Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakterinin diziden ayrılacağı konuşuluyor. Basında yer alan ve iddia olarak ortaya atılan bilgilere göre, Nur Sürer'in dizi ile olan anlaşmasının bu Aralık ayında biteceği yönünde.

Yapım ekibinin senaryoda karakterin devam edip etmeyeceği hakkında henüz bir açıklama bulunmadı. Konunun ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

İddia edilen bir diğer haber ise Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer alacağı Aile dizisinde Nur Sürer'in de olacağı yönünde. Önümüzdeki günlerde bu başarılı oyunun projeleri hakkında detaylar resmi olarak belli olacak.

NUR SÜRER KİMDİR?

1954 yılında Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olarak dünyaya geldi. Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Dağıstan kökenlidir. Eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı.

Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmi ile sinema hayatına adım atan sanatçı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı. Bugüne değin kırktan fazla filmde ve televizyon dizilerinde oynadı. İlk uluslararası çalışması 1984 yılındaki Ayna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oskar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk (1990), Dunkle Schatten der Angst (1993) ve Yara (1998) izledi.

Sürer, 2007-2009 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide "Neriman Kozcuoğlu" karakterini canlandırmıştır.