Camdaki Kız 23. bölüm full izle! Camdaki Kız 23. bölümde neler oldu?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam 23. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide bu hafta Nalan'ın annesi Feride büyük bir sırrı saklamaktadır. Nalan da bu sırrın peşine düşer. Hayri, onu bir mezarlığa götürür. Nalan, mezar taşında yazan Sema İpekoğlu ismini annesi Feride'ye sorar.

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, dün akşam 23. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Adil'in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri'nin yardımını ister...

CAMDAKİ KIZ 23. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

CAMDAKİ KIZ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Adil'in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri'nin yardımını ister.

Feride'nin isteği üzerine babasını takip eden Nalan, Adil ile Cana'nın buluşmasında babasıyla yüzleşir.

Buluşmayı öğrenen Feride'nin ise aklında başka bir plan vardır. Adil'in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri'nin yardımını ister.

Nalan'ın annesi Feride büyük bir sırrı saklamaktadır. Nalan da bu sırrın peşine düşer. Hayri, onu bir mezarlığa götürür. Nalan, mezar taşında yazan Sema İpekoğlu ismini annesi Feride'ye sorar. Feride, hayalet görmüş gibi bu isimden korkar.

Rafet'in Melisa ile karşılaşma ihtimali, Muzo'nun yalanını gittikçe tehlikeli hale getirirken, Sedat da Melisa'dan kurtulmak için yeni hamleler yapar.

Yaşadığı şeylerden çok yorulan ve kırılan Nalan içini Muzo'ya açar. Hayal kırıklıkları ile dolu genç kadın artık yorulmuştur. Muzo'nun da desteğiyle hayatında bazı şeyleri değiştirme kararı alır. Nalan ne yapacak?