Çağlar Ertuğrul'dan Teşkilat sonrası müjde... Ekranları kasıp kavurmaya geliyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde rol almış olan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, projeden ayrılması ile büyük hayal kırıklığı yaşadı. Teşkilat dizisine sağlık sorunları nedeniyle veda ettiğini açıklamış olan Çağlar Ertuğrul cephesinde yaşanan yeni gelişme gündemi hareketlendirdi. Ünlü oyuncu Ertuğrul'un yeni proje müjdesi hayranlarını heyecanlandırdı. Dijital bir platformda yayınlanacak olan projede rol alacak olan Ertuğrul'un partneri Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar oldu. İkilinin ekran uyumu şimdiden merak konusu oldu.

TRT1'in reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde 2 sezon boyunca hayat verdiği Serdar karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, vaktini Ankara'da geçirdi. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile diziye veda eden Çağlar Ertuğrul'un ayrılığı büyük ses getirmişti.

Yakışıklı oyuncunun kadrodan ayrılmasının ardından son olarak Show TV'de ekrana getirilen Aziz dizisinde başrol olarak izleyici karşısına çıkan Murat Yıldırım, Teşkilat kadrosuna dahil oldu. Deniz Baysal Yurtçu ile ekran uyumu beğenilen Murat Yıldırım, dizinin hayranları tarafından da kısa sürede benimsendi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL'UN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Yaşananların ardından Ertuğrul'un bir süre dinleneceği düşünüldü ancak ünlü oyuncu cephesinden hayranlarını sevindiren haber geldi. Blu TV'de yayınlanacak olan Magarsus isimli dizi projesinin bilgileri paylaşıldı. Merve Dizdar ile Berkay Ateş ikilisinin de başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Ekim ayında başlayacak. Dizinin çekimleri Adana'da gerçekleştirilecek.

MAGARSUS KONUSU

Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus için oyuncular geçtiğimiz hafta okuma provalarında bir araya gelmişti.