Çağatay Ulusoy'u gösteri dünyasına kazandıran isim hayatını kaybetti! Erkan Özerman kimdir?

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayata veda etti. Özerman; Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy gibi isimleri gösteri dünyasına kazandırmıştı. Bu nedenle, ''Erkan Özerman kimdir?'' sorusu da araştırılabiliyor. İşte detaylar…

''Best Model Of Turkey'' yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, pankreas kanserine yakalandığını ve kanserin karaciğerine yayıldığını açıklamıştı. Bir süredir tedavi gören Özerman yaşamını yitirdi. Vefatını ise Film-San Vakfı duyurdu.

Açıklamada; ''Film-San Vakfı'nın kurucularından organizatör Erkan Özerman'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.'' denildi.

''HAYATIMIN SONUNU YAŞIYORUM''

Erkan Özerman; ''Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla ''MR çekelim'' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor'' demişti.

ÇAĞATAY ULUSOY'U GÖSTERİ DÜNYASINA KAZANDIRMIŞTI

Erkan Özerman; Çağatay Ulusoy, Şenay Akay, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Esin Moralıoğlu, Deniz Akkaya, Güzide Duran ve Tolgahan Sayışman gibi isimleri gösteri dünyasına kazandırmıştı.

Özerman'ın hayatını kaybetmesinin ardından birçok vatandaş, ''Erkan Özerman kimdir?'' sorusunu da araştırmaya başladı. Peki, Erkan Özerman kimdir?

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

Erkan Özerman 1938 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nin ardından eğitimi Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'nda tamamladı. Özerman, çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yapmıştır. Öte yandan Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde bulundu.

1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanlık görevlerini gerçekleştirdi.