TOKİ Tuzla çekilişi tam gaz devam! Binlerce kişi canlı yayında ev sahibi oluyor!

TOKİ Tuzla'da heyecanlı bekleyiş dün başladı. Tuzla'da inşa edilecek 20 bin 920 konutun kurası 29 Mart'a kadar devam edecek. TOKİ'nin sosyal medya ve Youtube kanallarından canlı olarak verilen kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirilecek. Binlerce kişi canlı olarak takip ettiği kurada ev sahibi olup olmadığını an be an takip edebilecek.

TOKİ Tuzla kurasında heyecanlı bekleyiş başladı. Tuzla'da inşa edilecek 20 bin 920 konutun kurası 29 Mart'ta son bulacak. TOKİ'nin sosyal medya ve Youtube kanallarından canlı olarak yayınlanan kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirilecek.

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ BAŞLADI

TOKİ Tuzla Konutları için toplamda 474 bin 949 başvuru geldi. 20 bin 920 konut için bugün başlayan kura çekilişi 29 Mart'ta sona erecek. Sonuçlar noter onayından sonra e-devlet şifresi ile görüntülenebilecek.

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE: TOKİ Tuzla kura çekilişi kaç gün sürecek?

TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulaması kura çekiminin devam edeceği ay sonuna kadar yapılabilecek.

Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Tuzla TOKİ kura sonuçları isim listesi için tıkla!

TOKİ İSTANBUL TUZLA EVLERİ NASIL OLACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'İlk Evim'de İstanbul zamanı. 50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart'ta kuraları çekmeye başlıyoruz. 250 bin sosyal konut projesi kura çekimleri, 81 ilde 3,5 ayda tamamlanarak İstanbul ile son bulacak.' ifadelerine yer verdi.

Bakan Kurum örnek konutların görsellerini 'Evlerimiz bitince böyle olacak.' notuyla paylaştı.