Burcu Güneş'ten kadın şarkıcıları kızdıracak açıklama: Sesim hepsine bin basar

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, verdiği röportajda yine çok konuşulacak açıklamaların altına imzasını attı. Meslektaşlarının son dönemdeki sahne kıyafetleri hakkında söyledikleri ile gündeme gelen Burcu Güneş, ''Sesim hepsine bin basar'' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Son dönemde yaptığı çıkışlar ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Hürriyet'e verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Burcu Güneş kendisine yöneltilen "En son meslektaşlarınızın sahne kostümleri hakkında yaptığınız eleştiriyle gündeme geldiniz. Yeni bir şey mi, yılların birikimi mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Müzik sektörünün sadece ülkemizde de değil, tüm dünyada giderek yozlaşmasına yönelik söylemlerim hep oldu. Olacak da. Bu bir sanatçı kaygısı. Geldiğimiz yer belli. Müthiş bir dejenerasyon ve yozlaşma. Bazı değerler çağdaşlık adı altında yok sayılmamalı. Özgürlük hepimiz için önemli. Ama zihinsel özgürlük, ifade özgürlüğü, maddi özgürlük... Bunları tam olarak çözdük de sahne kıyafetleriyle mi naralar atıyoruz?

Ve doz çok önemli. Bir tasarım askısı veya iç çamaşırı modeli olmadığını unutmamak gerek. Bunu başaramazsan iş avamlaşır. Karşınızda sizi seven bir kitle varsa çuval da giyseniz olur. Nasıl cesurca "sergilendiğinizin" pek de bir önemi yok."

Dekolte sorusuna da yanıt veren Güneş, "Şöyle diyelim buna: Sesim hepsine bin basar!" dedi.