Bu testi çözen teknoloji dâhisi oluyor! 74 tane iPhone arasındaki Samsung'u bulabilecek misiniz?

Son dönemde birçok zeka ve görsel test popüler olmaya başladı. Sosyal medyada ya da WhatsApp gruplarında da paylaşılan birçok test görsellik açısından oldukça dikkat çekiyor. Akıllı telefon kullanan kişilerden bazıları Apple'ın iPhone modelini tercih ederken diğer bir kısmı ise Samsung kullanıyor. Bakalım siz iPhone'lar arasına gizlenen Samsung'u bulabilecek misiniz?

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Testler zihin ve düşünce yapısını, kıvrak zekayı, analitik düşünme yeteneğini ortaya çıkartmakta büyük rol oynuyor. Zeka testleri, IQ testleri, optik illüzyon testleri derken birbirinden farklı görsel ve sayısal testler insanların ilgisini çekiyor. Akıllı telefon pazarının iki dev markası Samsung ve Apple'ın iPhone modeli arasındaki rekabet de bu teste yansıdı...

Zeka ve görsel testlerin popülaritesi son on yılda büyük bir hızla arttı. Araştırmalar, zeka oyunlarını çözmenin bilişsel işlevi iyileştirebileceğini ve eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerinizi geliştirebileceğini gösteriyor. Biz de sizden bu testimizde de iPhone'lar arasına gizlenmiş Samsung telefonu bulmanızı istiyoruz.

IPHONE'LAR ARASINA GİZLENMİŞ SAMSUNG'U BULABİLECEK MİSİNİZ?

Bilim insanlarına göre bu monotonluk beynimizi olumsuz yönde etkileyebilir ve fiziksel ve zihinsel sağlığımızı olumsuz yönde etkileyerek sonunda tükenmeye yol açar. Bu nedenle, bu monotonluğu kırmak çok önem taşır.

Biz de bu testimizde tüm uğraşlarınızı bir kenara bırakarak fotoğrafa odaklanmanızı istiyoruz. Fotoğrafa 74 adet iPhone model telefon yer alırken 1 tane de Samsung model telefon bulunuyor.

SAMSUNG'U BULABİLİR MİSİN?

Yalnızca dikkatli olanlar Samsung model telefonu görebiliyor. Fotoğrafa iyice odaklanırsanız aradaki kısa sürede fark edebilirsiniz.

GİZLİ OLAN SAMSUNG'U HERKES GÖREMİYOR!

Sizler için özenle hazırlanan bu eşsiz testteki Samsung telefonu bulmak için son şansınız.

Yoksa hala bulamadınız mı?

İŞTE BİR İPUCU!

Görselin sol alt kısımlarına doğru bakın.

iPhone'lardan farklı bir model olduğunu göreceksiniz.

VE AÇIKLIYORUZ...

Tüm bu ipuçlarına rağmen hala iPhone'lar arasındaki Samsung'u bulamayanlar için gizlenen telefonu açıkladık. İşte burada...