Milyoner'de Kenan İmirzalıoğlu'nun zorlandığı dakikalar! Bu soruyu okumak her babayiğidin harcı değil!

Uzun yıllardır ekran serüvenine başarılı bir şekilde devam eden Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan bir soru sosyal medyaya damgasını vurdu. Atv'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Milyoner'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümünde sorulan sorunun uzunluğu hem yarışmacıyı hem de ekran karşısındakileri şaşırttı.

Atv'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster ilginç bir soruyla gündeme geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Milyoner'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümünde çıkan soru hem yarışmacıyı hem de izleyicileri şaşırttı. Sorulan sorunun uzunluğu İmirzalıoğlu'nu zorlarken yarışmacı İmirzalıoğlu'nun tebrik etmeyi ihmal etmedi.

İMİRZALIOĞLU OKURKEN ZORLANDI

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmrzalıoğlu yarışmacı Erhan Can İşeri'ye yönelttiği soruyu okurken bir hayli zorlandı. Yarışmacıya

sorusu yöneltildi.

'AĞZINIZA SAĞLIK'

Başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun soruyu düzgün ve net bir şekilde okumasının ardından yarışmacı 'Ağzınıza sağlık' diyerek tebrik etti. İmirzalıoğlu ise: 'Teşekkürler, kolay olmadı' yanıtını verdi.

Soru:

A: Yeni Zelanda'da bir tepe

B: Hindistan'da bir köy

C: Çin'in en uzun adlı mahallesi

D: Tayland'ın başkenti

Yarışmacı çift cevap joker hakkını kullandı ve ilk cevap olarak "Yeni Zelanda'da bir tepe" şıkkını seçti. A şıkkının yanlış çıkması üzerine yarışmacı bu kez de "Hindistan'da bir köy" yanıtını verdi fakat yine doğru seçeneği bulamadı. Sorunun cevabı "Tayland'ın başkenti" çıktı.