İşte dünyada en çok indirilen mobil uygulamalar... Bu liste sizi çok şaşırtacak

Takvimler 2023 yılını gösterirken, geçen yıla ait istatistikler de birer birer gelmeye başlıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefon sektöründeki rekabet artarken, kullanıcıların hayatını derinden etkileyen mobil uygulamalar da çeşitleniyor. Yapılan istatistiklere göre 2022 yılında en çok indirilen mobil uygulamalar sıralanırken, listenin birinci sırasına yerleşen o uygulama sizi biraz şaşırtabilir. İşte 2022 yılında en çok kullanıcısı olan o uygulamalar...

aksam.com.tr

2022 yılında dünya genelinde en çok indirilen ve en çok kullanıcısı olan mobil uygulamaların listesi yayımlandı. 1 Ocak 2022 ile 20 Aralık 2022 tarihleri arasını kapsayan istatistiklere göre, dünyada en çok indirilen mobil uygulamalar belli oldu.

2022'DE EN ÇOK İNDİRİLEN MOBİL UYGULAMALARIN LİSTESİ

Akıllı telefon kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran, yeri geldiğinde eğlendiren ve saatlerce keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan mobil uygulamalar arasındaki rekabet, teknolojinin gelişmesiyle birlikte daha da belirgin olmaya başladı.

Dünyada en çok indirilen ve milyonlarca kullanıcısı bulunan mobil uygulamalar listesinin asıl kazananı ise Meta şirketi oldu. listeye 3 adet uygulamasını sokmayı başaran Meta, toplamda en çok kullanıcısı bulunan şirket konumuna yükseldi.

İŞTE EN ÇOK İNDİRİLEN MOBİL UYGULAMALAR LİSTESİ

10- Spotify

9- Stumble Guys

8- Facebook

7- Subway Surfers

6- Telegram

5- Snapchat

4- Capcut

3- WhatsApp

2- Instagram

1- TikTok