Bu fotoğraf ortalığı karıştırdı! Cristiano Ronaldo'ya kırbaç polemiği

Cristiano Ronaldo, engelli ressam Fatima Hamami ile buluştu. Cristiano Ronaldo, ayağıyla çizdiği resimleri hediye eden Fatima'ya sarıldı ve formasını hediye etti.

Asya Şampiyonlar Ligi grup maçı için İran'ın Persepolis takımı ile karşılaşmak üzere Tahran'a giden Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, engelli ressam Fatima Hamami ile buluştu. Ronaldo, ayağıyla çizdiği resimleri hediye eden Fatima'ya sarıldı ve formasını hediye etti. İspanyol basını, İran yasalarında kadına dokunmanın zina ile eşdeğer olduğunu ve Ronaldo'nun 99 kırbaç cezasıyla yargılanacağını yazdı. Madrid'deki İran büyükelçiliği ise iddiaları yalanladı. Büyükelçilik, "Ronaldo'nun Fatemeh Hamamı'nı kucaklarken yaptığı 'samimi ve insani jesti' hem büyükelçilik hem de İran spor otoriteleri tarafından övgüyle karşılandı" açıklamasını yaptı.

Ronaldo, Fatima'ya tedavisi için her türlü desteği sağlayacağı sözü verdi.

'FORMA ÇALINDI' İDDİASI

Fatime Hamami'nin ailesi, gerçek imzalı formanın Persepolis Kulübü yetkilileri tarafından çalınarak Fatima'ya sahte imzalı forma verildiğini öne sürdü. Kulüp yetkililerinin formayı iade edeceklerini bildirdiklerini söyleyen Fatima'nın ağabeyi, henüz geri verilmediğini söyledi.