Bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar neden yok, final mi yaptı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam ekrana gelmedi. Dizinin 14 Haziran 2024 Cuma günü yayınlanan 679. bölümünde Hüsnü, Rıza Baba ve Arif Müdür'le ters düştü. Ekip Şule'yi tuzağa düşüren Yasemin ve Selda'nın peşine düştü. Hüsnü'nün onlardan alacak bir intikamı vardı. Arka Sokaklar'ın bu akşam ekrana gelmemesi üzerine izleyiciler ''Bu akşam Arka Sokaklar yok mu? Arka Sokaklar neden yok, final mi yaptı?'' sorularının yanıtını araştırmaya başladı...

18 sezondur izleyicisi ile buluşan, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, bir istikrar abidesi olarak yoluna devam ediyor. Dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 679'uncu bölümüyle total grupta en çok izlenen yapım olmayı başardı. Diziyi soluksuz takip edenler "Bu akşam Arka Sokaklar yok mu? Arka Sokaklar neden yok, final mi yaptı?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

BU AKŞAM ARKA SOKAKLAR YOK MU?

Bu akşam Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam ekrana gelmiyor.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI?

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü bayram arası nedeni ile ekrana gelmedi. Dizinin yeni bölümü 28 Haziran cuma akşamı ekrana gelecek.

ARKA SOKAKLAR 679. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 679'uncu bölümünün özeti;

Sait tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konur. Kenan ve ekibi bunu hazmedemez.Sait tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konur. Kenan ve ekibi bunu hazmedemez.

Hakan'ın oğlu Kaan kaçırılır. Bu işin altından sürpriz bir isim çıkacaktır.

Ekip Şule'yi tuzağa düşüren Yasemin ve Selda'nın peşine düşer. Hüsnü'nün onlardan alacak bir intikamı vardır.

Tefo, başına gelenlerden kurtulmaya çalışırken bir yandan onun pis işlerinden habersiz karnı burnunda olan hamile karısını idare etmeye çalışır.

Arif vurulur. Doktorlar hayata döndürmek için ameliyata alırlar.