Britney Spears kitap yazan kardeşi Jamie Lynn'e sert çıktı! Ağır suçlamalarda bulundu

Kardeşi Jamie Lynn ile bir süredir gerginlik yaşayan Britney Spears'tan yeni açıklamalar geldi. Jamie Lynn'in yeni kitabı Anlatmam Gereken Şeyler'in (Things I Should Have Said) satışa çıkmasının ardından Britney Spears, kardeşini kendi üzerinden para kazanmakla suçladı.

Britney Spears'ın kardeşi Jamie Lynn Spears, çıkardığı Anlatmam Gereken Şeyler (Things I Should Have Said) kitabında ailesiyle ilgili bilinmeyen birçok gerçeğe yer verdi. Jamie Lynn Spears'ın kitabı Amerika'da ulusal çapta en çok satanlar arasında yerini aldı.

Britney Spears, kız kardeşinin kendisi üzerinden para kazandığını ifade ederek sert açıklamalarda bulundu.

"SEN DAHİL BÜTÜN AİLEM BİLMEDİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ"

Spears "Kitabının zamanlaması inanılmazdı Jamie Lynn. Özellikle de tüm dünyanın, bana gerçekten ne yapıldığına dair hiçbir fikri olmadığını bilerek! Sen dahil bütün ailem bilmediğinizi söylüyorsunuz. Saçmalık.

Şimdi kitap satıp saçma sapan konuşmaya cüret ediyorsun ama, yalan söylüyorsun. Keşke bir yalan detektörü testine girsen de tüm bu kitleler benim hakkımda söylediğin kuyruklu yalanları görse.

"SEN BİR PİSLİKSİN"

Keşke her şeye gücü yeten Tanrı gelip tüm dünyaya yalan söylediğini ve benim üzerimden para kazandığını gösterse. Sen bir pisliksin, Jamie Lynn" dedi.