Brezilyalı Kenan İmirzalıoğlu Rodrigo Santoro hikayesiyle şaşırttı... Trafik kazası hayatını değiştirdi! Hollywood yolundaki ilginç detay…

Esas adı Rodrigo Junqueira Reis Dos Santos olan ve Kenan İmirzalıoğlu'nu andıran Rodrigo Santoro birçok Hollywood yapımında boy gösterdi. Brezilyalı aktör Rodrigo Santoro son olarak, dünyanın ilk çevresini dolaşmayı konu alan 'Sin Limites'te Ferdinand Magellan'ı canlandırıyor.

Rodrigo Santoro 1975 Petrópolis doğumlu. Çocukluğunu doktor olma hayaliyle geçirdi, ta ki üniversiteye giriş sınavına giderken Rio de Janeiro'da bir trafik kazasında mesleğini kaybedene kadar. Rodrigo Santoro doktor olamayınca gazeteciliği denedi. Bu aşamada, bir arkadaşı onu Brezilya'nın en büyük medyası Globo'da bir oyuncu kadro seçimine götürdü. Ve olaylar bundan sonra gelişti.

RODRİGO SANTORO'NUN AKTÖRLÜK HAYATI

Rodrigo Santoro, gençken televizyonu hiç sevmediğini ama para kazanmak ve hayatını geçindirmek için bu işe başladığını dile getirdi. Ama işin içine girip, bu işten zevk almaya başladıkça fikri değişmeye başladı. Ve gazeteciliği çok sevmesine rağmen bırakıp aktörlüğe yöneldi.

Başarılı bir aktör olan Rodrigo Santoro, Hollywood yapımı birçok film ve dizide rol aldı.

RODRİGO SANTORO'NUN ROL ALDIĞI 5 HOLLYWOOD YAPIMI

1- Loveactually

2- 300 Spartalı

3- Lost

4- Westworld

5- Sin Limites