Boşanacakları konuşulan Alişan ve Buse Varol'dan aşk dolu poz! İddialara son noktayı koydu

Bir süredir boşanacakları haberleri ile gündeme gelen Alişan ile Buse Varol cephesinde güzel bir gelişme yaşandı. Buse Varol, eşi Alişan'la çekildiği romantik kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü çift, bu paylaşım ile evliliklerindeki krizi aştıklarını gözler önüne serdi.

Eliz'in otelde geçekleştirilen doğum gününe Alişan ve ailesinin katılmamasıyla patlak veren evlilik krizinin ardından Alişan ve Buse Varol'un boşanacakları iddiaları gündeme geldi. Buse Varol'un Alişan ile ailesinin kızı Eliz için evde yaptıkları kutlamaya davet edilmemesi ise olay yaratmıştı.

Buse Varol yaptığı açıklama ile evliliklerinde sorunlar olduğunu doğruladı ve kısa bir süre sonra alyansını çıkararak tepkisini gösterdi. Alişan ise her fırsatta evliliğinin devam edeceğini sorun olmadığını söyledi.

Sık sık boşanacakları haberleri ile gündeme gelen Alişan ve Buse Varol cephesinde yaşanan gelişme sevenlerini heyecanlandırdı. Buse Varol, eşi Alişan ile çekildiği romantik kareyi beyaz kalp emojisi ile Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı.

İşte o paylaşım;