Borussia Dortmund - Real Madrid maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi finali nerede?

Ancelotti yönetiminde rüya gibi bir sezonu geride bırakan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i mağlup ederek finale yükseldi. Ayrıca Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain (PSG) takımını eleyerek Şampiyonlar Ligi finaline çıktı. Peki, Borussia Dortmund - Real Madrid maçı ne zaman? ve Şampiyonlar Ligi finali nerede? Detaylar haberimizde…

Şampiyonlar Ligi'nde favori olarak gösterilen Manchester City ve Bayern Münih'i mağlup ederek finale yükselen Real Madrid, Ancelotti yönetiminde rüya gibi bir sezonu geride bıraktı. Zira eflatun-beyazlılar İspanya şampiyonu oldu. Ayrıca Real Madrid başarısını Dortmund karşısında da sürdürmek istiyor.

Dortmund ise Bundesliga'da beklentilerin altında kaldı. Bu nedenle Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Öte yandan heyecanlı karşılaşmayı bekleyen birçok futbol tutkunu, Borussia Dortmund - Real Madrid maçı ne zaman? ve Şampiyonlar Ligi finali nerede? sorularını merak ediyor. Peki, Borussia Dortmund - Real Madrid maçı ne zaman? ve Şampiyonlar Ligi finali nerede?

BORUSSİA DORTMUND - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN VE NEREDE?

Şampiyonlar Ligi finalinde bu sezon iki Türk oyuncu rakip olacak. Milli Takımın yıldızlarından Arda Güler ve Salih Özcan. Bunun sonucunda ise, Şampiyonlar Ligi Kupası bu sene A Milli Takım formasını giyen oyuncunun elinde havaya kalkacak. Bu nedenle birçok futbolsever, Borussia Dortmund - Real Madrid maçı ne zaman? sorunu araştırıyor.

Şampiyonlar Ligi finali için Dortmund ve Real Madrid, 1 Haziran Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi finali İngiltere'de gerçekleşecek.