Borussia Dortmund - Real Madrid maçı hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede?

Borussia Dortmund - Real Madrid maçı hangi kanalda? ve UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede? soruları Türkiye'deki birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Çünkü mücadelede A Milli Takım'da forma giyen Arda Güler ve Salih Özcan karşı karşıya gelecek. Peki, Borussia Dortmund - Real Madrid maçı hangi kanalda? ve UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede? sorusu, futbolseverlerin takip ettiği sorular arasında bulunuyor. Çünkü UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Salih Özcan'ın forma giydiği Borussia Dortmund ve Arda Güler'in forma giydiği Real Madrid kaldı. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede?

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE?

Salih Özcan'lı Borussia Dortmund, Arda Güler'li Real Madrid'e karşı mücadele edecek. Bu nedenle birçok futbol tutkunu, UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede? sorusunu araştırıyor.

Borussia Dortmund - Real Madrid maçı için düdük, Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic tarafından çalınacak.

Öte yandan Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. Dördüncü hakem ise, François Letexier.

Borussia Dortmund - Real Madrid maçı, 1 Haziran Cumartesi günü Londra'daki Webmley Stadı'nda gerçekleşecek.

BORUSSİA DORTMUND - REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Borussia Dortmund - Real Madrid maçının saati 22:00 olarak belirtildi.

Ayrıca karşılaşma TV8 ekranlarından ve Exxen'den canlı olarak takip edilebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Borussia Dortmund: Kobel, Julian Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Emre Can, Marcel Sabitzer, Karim Adeyemi, Julian Brandt, Ian Maatsen, Jadon Sancho, Niclas Füllkrug.

Real Madrid: Mendy, Valverde, Toni Kroos, Courtois, Carvajal, Nacho, Rüdiger, Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Vinicius Junior.