Boks konulu en iyi 2 film! Bunları izlemeyenler adeta pişman bile olabiliyor

Boks filmleri pek çok insanın dikkatini çekebiliyor. Nitekim sürükleyici bir yapıya sahip olabilen bu filmler, kaliteli bir konuya sahip olduklarında adeta izlemeyenleri pişman bile edebiliyor. İşte söz konusu boks konulu en iyi 2 film…

Boks konulu filmler pek çok insanın ilgisini çekebiliyor. Özellikle iyi bir senaryo ile yazılan boks filmleri, izleyenleri tekrar tekrar ekran başına bile getirebiliyor. Ayrıca boks konulu söz konusu 2 filmi izlemeyenler adeta pişman bile olabiliyor.

BOKS KONULU EN İYİ 2 FİLM

Boks konulu birçok film bulunuyor. Ancak bazı filmler, diğerlerine kıyasla ön plana çıkabiliyor. Ayrıca en iyi filmler, kişiden kişiye göre değişiklik de gösterebiliyor. Bunun yanı sıra en iyi olarak gösterilebilen boks konulu 2 film aşağıda yer alıyor.

Rocky Serisi: Rocky, Rocky II, Rocky III, Rocky IV, Rocky V, Rocky Balboa, Creed: Efsane'nin Doğuşu, Creed II: Efsane Yükseliyor ve Creed III: Efsane Devam Ediyor filmleri, izlemeyenleri adeta pişman bile edebiliyor. Sylvester Stallone tarafından canlandırılan Rocky Balboa karakteri, adeta boks sevenleri ekran başına kilitleyebiliyor.

Çelik Yumruklar: Eski organizatörlerden olan Charlie, oğlu Max ile birlikte yaşamaya başlıyor. Akabinde hurdalıkta eski moda bir robot buluyorlar. Başlangıçta Charlie ve Max çok fazla anlaşamazken buldukları robotla birlikte baba oğul ilişkileri de gelişiyor. Devamında ise buldukları robot, şampiyonluk yolunda ilerliyor.