Black Adam ve Superman dövüşürse kim kazanır? Dwayne Johnson tüm salonu kahkahaya boğdu!

San Diego'da düzenlenen Comic-Con etkinliğinde DC Sinematik Evreni ile ilgili yeni projeler tanıtıldı. Warner Bros. ve DC Entertainment, 21 Ekim 2022'de vizyona girecek olan ''Black Adam'' filmi ve 23 Aralık 2022'de vizyona girecek olan ''Shazam! Fury of the Gods'' filmlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde çizgi roman dünyasının yakından takip ettiği Comic-Con 2022 etkinliği düzenlendi. Etkinlikte önümüzdeki günlerde çıkması beklenen Black Adam filminin başrol oyuncusu Dwayne Johnson da yer aldı. "The Rock" lakabıyla bilinen Dwayne Johnson kendisine yöneltilen "Black Adam ve Superman dövüşürse kim kazanır?" sorusuna esprili bir yanıt verdi.

Binlerce çizgi roman ve süper kahraman hayranının katılım gösterdiği etkinlikte önümüzdeki günlerde Black Adam filmi ile sinema salonlarına geri dönecek Dwayne Johnson da yer aldı. Johnson hayranlarından gelen soruları yanıtladığı bir etkinlik gerçekleştirdi.

BLACK ADAM VE SUPERMAN SAVAŞINI KİM KAZANIR?

"The Rock" lakabıyla tanınan ve fiziksel yapısı ile ön plana çıkan Dwayne Johson Black Adam filminde kostümüne eklenecek bütün parçaları reddetmiş ve tamamen doğal yapısıyla rol almıştı. Etkinlikte bir hayranın "Black Adam ve Superman dövüşünü kim kazanır?" sorusuna Johnson esprili bir yanıt verdi.

SUPERMAN'İ KİMİN OYNADIĞINA BAĞLI

Johnson, "Bildiğiniz gibi Black Adam ve Superman arasındaki bir kavgada kimin kazanacağı yıllardır tartışılan bir soru. Eşit şartlar altında neredeyse kafa kafaya gelirler. Sanırım tamamen... Superman'i kimin oynadığına bağlı" dedi. Bu yanıt sonrası tüm salondan kahkaha sesleri yükseldi.