Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek heyecanlandırdı... Masumlar Apartmanı'nın yıldızıyla da görüşmeler başladı

ATV'de ekrana getirilen Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Vahide Perçin ve Uğur Güneş gibi isimlerle başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat vermiş olan Hilal Altınbilek'in yeni sezonda da ekranlarda boy göstereceği iddia edildi. Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek ile son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol almış olan ve Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu'nun partner olacağı öne sürüldü. Birkan Sokullu ve güzel oyuncu Altınbilek için görüşmeler devam ediyor. Güzel oyuncunun teklife ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Son olarak Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Vahide Perçin ve Uğur Güneş'in başrollerini paylaştığı ATV'nin reyting rekorları kırmış olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteri ile izleyici karşısın çıkan Hilal Altınbilek'in yeni sezonda yer alacağı proje büyük merak konusu oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Han karakteri ile adeta hafızalara kazınan Birkan Sokullu'ya Ab-ı Hayat dizisinden teklif götürüldü. Yapımcı Birkan Sokullu ve Hilal Altınbilek'i bir araya getirebilmek için kolları sıvadı.

HİLAL ALTINBİLEK AB-I HAYAT DİZİSİNDE ROL ALACAK MI?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir konakta yaşayanların hikâyesini anlatan Ab-ı Hayat'ta çok farklı bir öyküsünün olduğu konuşuluyor. Dizinin başrol oyuncuları için Birkan Sokullu ve Hilal Altınbilek'in adı geçiyor.

"Ab-ı Hayat"ın yönetmen koltuğunda da Emmy Ödüllü başarılı yönetmenimiz Hilal Saral oturacak. Çekimler ekim ayında başlayacak.

Altınbilek ve Sokullu cephesinden Ab-ı Hayat projesiyle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.