Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i, Bambaşka Biri'nin Nuray'ı Polen Emre'yi daha önce hiç böyle görmediniz

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan ve ardından Bambaşka Biri'de boy gösteren Polen Emre dikkat çeken isimlerden oldu. Başarılı projelerde rol alması ile adını duyuran Polen Emre'nin sosyal medya paylaşımları ise gündem oldu. Emre'nin fotoğraflarını gören sosyal medya kullanıcıları ''Ne kadar farklıymış'' yorumlarında bulundu.

Polen Emre, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Uğur Güneş gibi isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde boy gösterdi. Bir Zamanlar Çukurova'da hayat verdiği "Fadik" karakteriyle adını duyuran Polen Emre, beğeni topladı.

Fadik karakterinin ardından takipçi sayısı artan Emre, son olarak Hande Erçel ve Burak Deniz'le birlikte Bambaşka Biri dizisinde rol aldı. Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Emre, adını geniş kitlelere duyurdu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Polen Emre'nin yayınladığı kareler ise takipçilerinden büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları "Dizideki hallerinden ne kadar farklı" ve "Çok güzelsin" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Polen Emre'nin sosyal medya paylaşımları;