Bir Zamanlar Çukurova Hakan'ı İbrahim Çelikkol diziye veda mı ediyor? Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü, ne oldu? Şok gelişme!

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan karakterine hayat veriyor. Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde Hakan Gümüşoğlu, Züleyha'ya atılan kurşunun hedefi oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü, ne oldu? Bir Zamanlar Çukurova Hakan'ı İbrahim Çelikkol diziye veda mı ediyor?

ATV'nin uzun soluklu dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan dur durak bilmiyor. Dizinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümünde Züleyha'ya ateş açılıyor. Yayınlanan bölümde Hakan'ı hastanede olduğu görülüyor. Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü, ne oldu? Bir Zamanlar Çukurova Hakan'ı İbrahim Çelikkol diziye veda mı ediyor?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HAKAN ÖLDÜ MÜ, NE OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova Hakan'ın ölüp ölmeyeceği belli değil. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanında Betül Züleyha'ya ateş ediyor. Züleyha'nın önüne atlayan Hakan vuruluyor. Doktor hastaneye kaldırılan Hakan'ın öldüğü açıklıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 bölüm sonra final yapacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Betül'ün kurşunlarından son anda kurtulan Züleyha, kendisine kurulan tuzağı görerek Betül ve Şermin'i ters köşeye yatırmak üzere Çolak'la işbirliği yapmaya karar verir. Hakan, Abdülkadir'i kaçırmak için gizlice çalışırken, Züleyha'nın durumu öğrenmesi ile çiftin arasında aşılmaz bir duvar örülür!

Çolak'la birlikte kurdukları oyunla Betül ve Şermin'i rezil eden Züleyha, Hakan'ın kendisiyle vedalaşmak üzere gelişi ile şoke olur. Tam bu sırada intikam almak üzere konağa gelen Betül'ün sıktığı kurşun, Züleyha'nın önüne atlayan Hakan'a isabet eder!