Bir Zamanlar Çukurova ekranlara veda ediyor! Final tarihi belli oldu

Atv'nin sevilen dizisi ''Bir Zamanlar Çukurova''da süpriz bir gelişme yaşandı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın yer aldığı dizinin ekranlara veda etmeye hazırlandığı öğrenildi. Daha önce 140. bölümde final yapacağı konuşulan dizi, 141. bölümde final yapacak.

Atv'nin sevilerek takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan hayranlarını üzen bir haber geldi. 4 sezondur perşembe akşamları ekranlara gelen dizinin final yapacağı öğrenildi. Dizinin hayranları, bu gelişme sonrası "Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?" sorusunu araştırıyor. İşte dizinin final yapacağı tarih...

Tv100'ün haberine göre, başrollerinde İbrahim Çelikkol, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın yer aldığı dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Daha önce 140. bölümde final yapacağı gündeme gelen dizinin yeni sezonda da devam edeceği iddia edilmişti. Dizinin devam etmesi halinde başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un anlaşması nedeniyle diziye veda etmeyeceği de konuşuluyordu.

Bir Zamanlar Çukurova'yla ilgili gelen son bilgilere göre, dizi 141. bölümde kesin olarak final yapacak.

Başrol oyuncuları Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın vedasına rağmen devam eden projenin Adana'daki çekimlerinin mayıs ortasında bitmesi planlanıyor.