Bir zamanlar çok popülerdi... Fırtınalar'ın Cengiz'i Ömer Seval bakın şimdi ne yapıyor! Son halini görenler şaştı kaldı

Ebru Gündeş, Kerem Alışık, Erol Taş, Güzin Özyağcılar ve Senem Hakkı'nın başrollerini paylaştığı Fırtınalar dizisinde hayat verdiği Cengiz karakteri ile hafızalarda yer edinen Ömer Seval, yıllar sonra ortaya çıktı. Röportaj veren Ömer Seval, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seval'in son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Başrollerinde ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Kerem Alışık, Erol Taş, Güzin Özyağcılar ve Senem Hakkı'nın paylaştığı bir döneme damgasını vuran "Fırtınalar" adlı dizide Cengiz karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Ömer Seval, kariyerine mankenlik yaparak başladı.

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Ömer Seval, yıllar sonra ortaya çıktı. Habertürk'e özel açıklamalarda bulunan Seval, oyunculuk ve mankenlik yapmaya devam ettiğini diğer yandan da ticaret yaptığını söyledi.

Kendini esnaf olarak tanımlayan 52 yaşındaki Seval, ilk olarak Nişantaşı'nda antika, tekstil ve dekoratif ürünler sattığı bir mağaza açtı. Daha sonra Bodrum ve Alaçatı ile işlerini büyüten Seval, dünyaya açıldı. İran, Ürdün ve Tahran gibi yerlerde dahil olmak üzere 11 mağaza açmış.

18 yaşında mankenliğe başladığını söyleyen Ömer Seval, "Son defilemde Hong Kong'a gitmiştik. Oradaki gece pazarında gördüğüm objeler ilgimi çekmişti. Bunları nasıl Türkiye'ye nasıl getirebileceğimi düşündüm. İlk Mickey Mouse'lu kravatları getirdim ülkeye ve satmaya başladım. Nişantaşı Pasajı'nda 10 metrekarelik bir dükkan kiraladım. İşlerim büyüyünce 23 yaşında pasajın yüzde 60'ını satın aldım. Sonra gayrimenkul ve tekne kiralama işine girdim. Mankenlik yaparken de ticaretin içindeydim. Galatasaray Lisesi'nde okurken bile hocalarıma bir şeyler satmaya çalışırdım." diyor.

Rol aldığı dizilerden de bahseden Seval, "Fırtınalar dizisinin yönetmeni Ünal Küpeli'ydi. Bir sene rol aldıktan sonra 'Lütfen beni diziden çıkarın' dedim. Çünkü o zamanda da ticaretle uğraşıyordum. Ardından başka dizilerden de teklifler geldi. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı 'Bay Kamber'de rol aldım. Benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Kemal Sunal gibi Türkiye'ye mal olmuş bir isimle aynı karede yer almak büyük onurdu." şeklinde konuştu.

Oyunculuğu bırakma sürecinden bahseden Seval, şunları söyledi: "Oyunculuk, uyuşturucu gibi... Neden böyle diyorum; Bir diziye başlarsınız ve o filmden aldığınız parayla evinizi, arabanızı değiştirirsiniz. Hayat standardınızı bir yerden başka bir yere çekersiniz. O film sanki sürekli devam edecek gibi... Ben kendim için bunun devam etmeyeceğini düşündüm. Kendi işime vakıf olmanın ve kendi işimi kurmanın daha önemli olduğunun bilincindeydim. Bir seviyeye geldikten sonra bırakmayı öngördüm. Herkes bir Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu olamayabiliyor. Nihayetinde Türkiye'de ne kadar yakışıklı olursanız olun belli bir zamanınız ve müddetiniz var. Bugün birçok sanatçı arkadaşlarımızı görüyoruz. Bir dönem varlar ve çok iyi yaşamışlar ama bir zaman sonra düşüş yaşayıp kaybolmuşlar. Belki yüzde 5'lik bir payda istikrarlılık var. Ben de bundan korkup, kendimi garantiye alıp, oyunculuğu bırakıp ticaret hayatında var olmak istedim." diye konuşuyor.

İşte Ömer Seval'in son hali;