Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır dizisi gerçek hikaye mi, uyarlama mı?

TRT1'in yeni dizisi Bir Sevdadır bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Sude Zülal Güler'in (Yeşil) başrolünde yer aldığı dizi Bir Sevdadır'ın yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor. İzleyiciler dizi ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır dizisi gerçek hikaye mi, uyarlama mı?

Bir Sevdadır dizisi bu akşam başlıyor. Dizide çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil'in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır. Peki, Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır dizisi gerçek hikaye mi, uyarlama mı?

BİR SEVDADIR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Sevdadır dizisi çekimleri Kapadokya'da başladı. Dizinin hapishane çekimleri Gebze'de gerçekleştirildi. Karadenizli ailenin hikayesi artık İstanbul'da devam edecek.

BİR SEVDADIR DİZİSİ GERÇEK Mİ?

Bir Sevdadır dizisi bir hayal ürünüdür. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem birlikte kaleme alıyor.

Bir Sevdadır konusu nedir? Bir Sevdadır oyuncuları kimler?

BİR SEVDADIR KONUSU

Ailesi, küçük yaştaki Yeşil'i Cenap Ağa'nın oğlu Ünal ile evlendirme kararı alır. Ancak, Yeşil düğün günü kaçırılır. Yeşil'i kaçıran kişi, Yasin'in ikizi ünlü futbolcu Ersin'dir. Yaşanan bir dizi olayın ardından Yeşil hapse girer. Orada ikiz çocukları olur: İshak ve Boncuk. Yeşil, 7 yılın ardından tahliye olur. Ancak, onu dışarıda zorlu bir sınav beklemektedir. Yeşil her şeyi göze alarak, çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin'in ailesi Bıçakçılar'a gider ve onlara sığınır.

BİR SEVDADIR OYUNCU KADROSU

Feyyaz Şerifoğlu (Yasin)

Sude Zülal Güler (Yeşil)

Ekin Mert Daymaz (Tufan)

Doğukan Polat (Ünal)

Sinan Tuzcu (İshak Ali)

Sinem Uslu (Gülender)