Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu'ydu: Değişimi herkesi şaşırttı! İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali

Berna Karagözoğlu, ''Bir Şarkısın Sen'' programı ile birçok insanın ilgisini çekmeyi başarmıştı. Öte yandan sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un gerçekleştirdiği programda, ''Fındık Kurdu'' olarak adeta hafızalara kazınan Berna Karagözoğlu, değişimi ile adeta herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı Bir Şarkısın Sen programı, 2009-2012 yılları arasında birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca programda en çok dikkat çeken isimlerden biri, Fındık Kurdu lakabı ile Berna Karagözoğlu olarak ön plana çıkabiliyordu.

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programı ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Çünkü güzel sesi ve sempatikliği ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Ancak Bir Şarkısın Sen programı yıllar önce sona erdi. Bu nedenle Fındık Kurdu olarak hafızalarda yer edinen Berna Karagözoğlu'nun son hali de merak edilebiliyor.

BİR ŞARKISIN SEN'İN FINDIK KURDU'YDU

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu olarak birçok insanın hafızasında yer ediniyor. Ancak Bir Şarkısın Sen programı yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle Berna Karagözoğlu'nun son hali de merak edilebiliyor.

Bir Şarkısın Sen programının sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Fındık Kurdu'nu yıllar sonra ilk kez gören herkes şaşırabiliyor. Nitekim Fındık Kurdu değişimi ile adeta herkesi şaşırtabiliyor.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN YILLAR SONRAKİ HALİ

Berna Karagözoğlu, sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un gerçekleştirdiği Bir Şarkısın Sen programı ile birçok insanın beğenisini kazanmıştı. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu, Berna Karagözoğlu'nun yıllar sonraki hali;