Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu şaşırttı! İşte Berna Karagözoğlu'nun yıllar sonraki hali

Berna Karagözoğlu, sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un yaptığı ''Bir Şarkısın Sen'' programı ile pek çok kişinin hafızasında yer edinmişti. Nitekim birçok kişinin Bir Şarkısın Sen programında ''Fındık Kurdu'' lakabı ile hatırladığı Berna Karagözoğlu, yıllar sonraki hali ile şaşırtabiliyor. İşte detaylar…

Sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un yaptığı Bir Şarkısın Sen programı, bir dönem fazlaca izleniliyordu. Nitekim programda en fazla dikkat çeken isimlerden biri de Berna Karagözoğlu'ydu. Bir Şarkısın Sen programından Fındık Kurdu lakabı ile hatırlanan Berna Karagözoğlu, pek çok kişinin beğenisini kazanmıştı. Ancak Bir Şarkısın Sen programı sona erdiğinden dolayı Berna Karagözoğlu'nun son halini de birçok insan merak edebiliyor.

BİR ŞARKISIN SEN'İN FINDIK KURDU ŞAŞIRTTI

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programı ile pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Nitekim programın sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Fındık Kurdu lakabı ile birçok insanın hatırladığı Berna Karagözoğlu'nun da yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programına 9 yaşında katılmıştı. Şimdilerde 24 yaşında olan Berna Karagözoğlu, yıllar sonraki hali ile pek çok insanı şaşırtabiliyor.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN YILLAR SONRAKİ HALİ

Berna Karagözoğlu'nu birçok insan sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un yaptığı Bir Şarkısın Sen programında tanımıştı. Nitekim programın sona ermesinin ardından Karagözoğlu'nun yıllar sonraki halini de pek çok insan merak edebiliyor. İşte Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu, Karagözoğlu'nun yıllar sonraki hali;