İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali! Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu şaşırttı...

Berna Karagözoğlu, ''Fındık Kurdu'' lakabı ile ''Bir Şarkısın Sen'' programına adeta damga vurmayı başarmıştı. Bir dönem fazlaca izlenen ‘'Bir Şarkısın Sen'' programıyla adeta birçok insanın gönlünde taht kurmayı başaran Berna Karagözoğlu, son hali ile oldukça şaşırttı. İşte detaylar…

Bir dönem fazlaca izlenen programlardan biri olan Bir Şarkısın Sen programı, pek çok kişinin hafızasında yer edinmişti. Özellikle programa adeta damga vuran isimlerden biri Berna Karagözoğlu oldu. Birçok kişinin hafızasında Fındık Kurdu olarak hatırlanan Berna Karagözoğlu, sempatik tavırları ile fazlaca sevildi.

BİR ŞARKISIN SEN'İN FINDIK KURDU

Bir Şarkısın Sen programının sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ üstlenmişti. Berna Karagözoğlu ise 2009 ile 2012 yılları arasında yayınlanan Bir Şarkısın Sen programıyla adeta gönüllere taht kurmayı başarmıştı. Programa 9 yaşında katılan Fındık Kurdu Berna, kısa süre içerisinde fazlaca sevildi.

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programıyla gönüllere adeta taht kurmuştu. Aradan yıllar geçmesiyle birlikte Berna Karagözoğlu'nun son hali de oldukça merak edildi.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN SON HALİ

Bir Şarkısın Sen programı ile gündemden düşmeyen Berna Karagözoğlu, son hali ile pek çok insanı şaşırttı. Bir Şarkısın Sen programından dolayı Fındık Kurdu Berna olarak hatırlanan Berna Karagözoğlu, yıllarla birlikte adeta bambaşka birisine dönüştü. Bu nedenle pek çok kişiyi de şaşırtmayı başardı. Ayrıca son hali de oldukça beğenildi. İşte Bir Şarkısın Sen programıyla tanınan Fındık Kurdu'nun son hali..