Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu değişti: Yeni imajı ile şaşırttı! İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali

Berna Karagözoğlu bir dönem pek çok kişinin severek izlediği, ''Bir Şarkısın Sen'' programında yer almıştı. Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı, ''Bir Şarkısın Sen'' programı ile adeta birçok kişinin gönlünü de kazanmıştı. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali…

Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu gerçekleştirdiği Bir Şarkısın Sen programında yer alan Berna Karagözoğlu, pek çok insanın hafızasında, ''Fındık Kurdu'' olarak kalmıştı. Ayrıca birçok insan tarafından sevilerek takip edilen Berna Karagözoğlu aradan geçen yıllarla birlikte adeta bambaşka bir görünüme sahip oldu.

BİR ŞARKISIN SEN'İN FINDIK KURDU DEĞİŞTİ: YENİ İMAJI İLE ŞAŞIRTTI

Pınar Altuğ ve Erol Evgin'in sunuculuğunu yaptığı Bir Şarkısın Sen programı ile birçok insanın adeta hafızasına kazınan Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen'e küçük yaşlarda katılmıştı. Bunun yanı sıra Bir Şarkısın Sen programının sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Berna Karagözoğlu'nun da görünümünde değişim görülebiliyor.

Berna Karagözoğlu'nu Bir Şarkısın Sen programından hatırlayan birçok kişi, seneler sonraki yeni imajını ilk kez gördüklerinde adeta şaşırabiliyorlar. Çünkü aradan geçen yıllarla birlikte Berna Karagözoğlu'nun da görünümü değişti. Nitekim şimdilerde 24 yaşında.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN SON HALİ

Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu gerçekleştirdiği Bir Şarkısın Sen programında pek çok insanın beğenisini kazanan Berna Karagözoğlu, yıllar sonraki hali ile merak edilebiliyor. İşte Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu, Berna Karagözoğlu'nun son hali;

Hayat Bilgisi'nin Didem'i imajı ile herkesi şaşırttı! İşte Yeliz Doğramacılar'ın yıllar sonraki hali