Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu'ydu: Herkesi şaşırttı! İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali

ATV ekranlarında haftalık yayınlanan Bir Şarkısın Sen programı birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Programının sunuculuğunu ise Erol Evgin ve Pınar Altuğ gerçekleştirmişti. Öte yandan Bir Şarkısın Sen programında en çok dikkat çeken isimlerden biri, Fındık Kurdu olarak bilinen Berna Karagözoğlu'ydu. Ayrıca Berna Karagözoğlu son hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Bir Şarkısın Sen programı 2009-2012 yılları arasında ATV ekranlarında haftalık olarak yayınlanıyordu. Ayrıca programda 6-15 yaş arası çocukların seslendirdiği şarkılar adeta milyonlarca kişi tarafından sevilerek dinleniyordu.

Bir Şarkısın Sen programının sunucuları ise, Erol Evgin ve Pınar Altuğ'du. Öte yandan birçok kişi tarafından sevilerek izlenen programda en çok dikkat çeken isimlerden biri, Berna Karagözoğlu'ydu. Bu nedenle Bir Şarkısın Sen programı sona erse de Berna Karagözoğlu'nun son hali merak edilebiliyor.

BİR ŞARKISIN SEN PROGRAMININ FINDIK KURDU ŞAŞIRTTI

Bir Şarkısın Sen programı ile birçok insanın beğenisini toplayan Berna Karagözoğlu, Fındık Kurdu lakabı ile pek çok insanın hafızasında yer edinmişti. Öte yandan Bir Şarkısın Sen programı seneler önce sona erdi. Nitekim Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu da büyüdü ve değişti. Bu nedenle Berna Karagözoğlu'nu yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN YILLAR SONRAKİ HALİ

Berna Karagözoğlu birçok insanın hafızasında Fındık Kurdu olarak hatırlanabiliyor. Ayrıca son hali de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu, Berna Karagözoğlu'nun yıllar sonraki hali;