Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu şaşırttı! İşte Berna Karagözoğlu'nun yıllar sonraki hali

Berna Karagözoğlu, ''Bir Şarkısın Sen'' programı ile birçok kişinin gönlünde adeta taht kurmuştu. Nitekim sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un gerçekleştirdiği program, pek çok kişi tarafından izleniyordu. Bunun yanı sıra Bir Şarkısın Sen ile birçok kişinin hafızasında kalan Berna Karagözoğlu, yıllar sonraki hali ile de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı Bir Şarkısın Sen programı, bir dönem pek çok kişi tarafından izleniyordu. Ayrıca programda dikkat çeken isimlerden biri, Berna Karagözoğlu'ydu. Bir Şarkısın Sen programında, ''Fındık Kurdu'' lakabı ile ön plana çıkabilen Berna Karagözoğlu, birçok kişinin gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Ancak program sona erdiğinden dolayı Berna Karagözoğlu'nun da son hali merak edilebiliyor.

BİR ŞARKISIN SEN PROGRAMININ FINDIK KURDU ŞAŞIRTTI

Bir Şarkısın Sen programı ile birçok kişinin hafızasında yer edinen Fındık Kurdu Berna, pek çok kişi tarafından sevilerek takip ediliyordu. Ancak Bir Şarkısın Sen programı sona erdiğinden dolayı, son hali de fazlaca merak edilebiliyor.

Bir Şarkısın Sen programına 9 yaşında katılan Berna Karagözoğlu, şimdilerde 24 yaşında. Birçok kişinin Bir Şarkısın Sen programındaki hali ile hatırladığı Berna Karagözoğlu, yıllar sonraki halini ilk kez görenleri şaşırtabiliyor.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN YILLAR SONRAKİ HALİ

Berna Karagözoğlu, sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Erol Evgin'in yaptığı Bir Şarkısın Sen programı ile pek çok kişinin beğenisini kazanmıştı. Ancak program sona erdiğinden dolayı Berna Karagözoğlu'nun da son hali merak edilebiliyor. İşte Fındık Kurdu Berna'nın yıllar sonraki hali;

Bez Bebek'in Yağmur ve Emre'si şaşırttı! İşte Asena Keskinci ve Ege Tanman'ın yıllar sonraki hali