Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu değişimi ile şaşırttı! İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali

Pınar Altuğ ve Erol Evgin'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği Bir Şarkısın Sen programı, ATV ekranlarından haftalık olarak yayınlanıyordu. Bir dönem pek çok insanın severek izlediği programda, Berna Karagözoğlu dikkat çeken isimlerden biriydi. Öte yandan Bir Şarkısın Sen programında Fındık Kurdu olarak hatırlanan Berna Karagözoğlu, değişimi ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ ve Erol Evgin'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği Bir Şarkısın Sen programı, 2009-2012 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanıyordu. Ayrıca haftalık yayınlanan programda, 6-15 yaş arası çocukların seslendirdiği şarkılar adeta milyonlarca kişi tarafından sevilerek dinleniyordu.

Öte yandan Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı Bir Şarkısın Sen programında, dikkat çeken isimlerden biri Berna Karagözoğlu'ydu. Ayrıca birçok insan Berna Karagözoğlu'nu Fındık Kurdu olarak hatırlayabiliyor.

BİR ŞARKISIN SEN'İN FINDIK KURDU DEĞİŞİMİ İLE ŞAŞIRTTI

Bir Şarkısın Sen programında birçok izleyicinin beğenisini kazanan Berna Karagözoğlu, Fındık Kurdu lakabı ile hafızalarda yer edinmişti. Ancak Bir Şarkısın Sen programının sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bunun sonucunda ise Bir Şarkısın Sen programının Fındık Kurdu büyüdü ve görünümü değişti. Bu nedenle Berna Karagözoğlu'nu yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes değişimine şaşırabiliyor.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN SENELER SONRAKİ HALİ

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programında pek çok izleyicinin dikkatini çekiyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Pınar Altuğ ve Erol Evgin'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği Bir Şarkısın Sen programına katılan ve Fındık Kurdu olarak hatırlanabilen Berna Karagözoğlu'nun seneler sonraki hali;