Bir Gece Masalı fragman | Mahir'e büyük şok! Bir Gece Masalı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv'nin sevilen dizisi Bir Gece Masalı 5. bölümü bu akşam ekrana geldi. Başrollerini Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un paylaştığı dizide Yılmaz'ların gerçek amacını öğrenen Mahir, annesi ve Canfeza'yı alarak köşkü terk etti. Kürşat, Mahir'e babasının asıl katilinin kim olduğunu söyledi. Mahir hayatının şokunu yaşadı...

Bir Gece Masalı 6. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Mahir ile Canfeza'nın birlikte Asaf Bey Konağı'na gelişleri tüm dengeleri değiştirdi. Dizide bu hafta Arkadaşı Salih'in yardımıyla yerleştikleri evde Mahir ve Canfeza ilk kez duygularıyla böylesine açıkça yüzleşir. Bir Gece Masalı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Bir Gece Masalı 6. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.

BİR GECE MASALI 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyan "Bir Gece Masalı" beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Yılmaz'ların gerçek amacını öğrenen Mahir, annesi ve Canfeza'yı alarak köşkü terk eder.

Arkadaşı Salih'in yardımıyla yerleştikleri evde Mahir ve Canfeza ilk kez duygularıyla böylesine açıkça yüzleşir.

Aralarındaki aşk dile dökülmüştür artık. Onlar belki de en mutlu günlerini geçirirken Yılmaz ailesi Haroğulları tarafından köşeye sıkıştırılır.

Bir Gece Masalı 5. Bölüm izle tek parça! ATV Bir Gece Masalı izle full HD!

Kürşat'ın geri dönmesi ise Canfeza'nın duygularını alt üst eder.

Süreyya'nın hatası Canfeza ve Süreyya'yı büyük bir tehlikeye atar.

Burak Deniz (Mahir Yılmaz), Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci), Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci), Mesut Akusta (Raşit Kara), Rüçhan Çalışkur (Afet Yılmaz), Kenan Bal (Asaf Yılmaz), Yıldız Kültür (Yıldız Kültür), Özlem Türkad (Süreyya Yılmaz), Eren Vurdem (Selim Allame), İrem Altuğ (Sevde Yılmaz), Kerem Aslanoğlu (Ferman Yılmaz), Emel Çölgeçen (Gülizar Yılmaz), Ecem Çalhan (Sıla Haroğlu), Nazan Diper (Maviş Dadı).