Bir Gece Masalı başladı! Bir Gece Masalı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı Bir Gece Masalı bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği ve NGM'nin imza attığı dizide Burak Deniz'in canlandırdığı komiser Mahir ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un canlandırdığı Yörük kızı Canfeza arasındaki imkansız aşk kaleme alınıyor. Sürükleyici atmosferi ve derinlikli karakterleri ile beğeni toplayan dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

Atv'nin yepyeni dizisi Bir Gece Masalı bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu, senaryosnu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizi Pamukkale'nin büyülü atmosferinden İstanbul'daki Asaf Bey konağına doğru uzanıyor. Tanıtımları ile de dikkat çeken diziyi seyretmek isteyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Bir Gece Masalı konusu nedir, oyuncuları kimler?

BİR GECE MASALI KONUSU NEDİR?

Babası görev yeri Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilen Mahir, yirmi yıl sonra bir komiser olarak babasının katilinden intikam almak için şehre döner. Ancak şehre geldiği ilk gün mistik bir şekilde tanıştığı güzeller güzeli bir Yörük kızına aşık olur. Adını bir türlü öğrenemediği bu masal perisi gibi kıza Şehrazad ismini takar.

Bir yandan aşık olduğu Şehrazad'ı ararken bir yandan babasının katili Kürşat Kilimci'nin açık vermesini bekleyen Mahir beklediği fırsatı Kürşat'ın kızının düğününde yakalayacağını anlar. Ancak henüz bilmese de bu düğün Mahir'in hayatının sonsuza kadar değişeceği ve bir gece masalının başlayacağı yerdir.

OYUNCULAR VE KARAKTERLER

Burak Deniz: Mahir Yılmaz | Şehit çocuğu. Organize şube komiseri. Urfalı.

Su Burcu Yazgı Coşkun: Canfeza Kilimci | Bir Yörük beyi olan Kürşat Kilimci'nin güzeller güzeli kızı.

Gürkan Uygun: Kürşat Kilimci | Denizli'nin zenginlerinden. İş adamı kimliğinin arkasında kanunsuz işler yapan bir adam.

Mesut Akusta: Raşit Kara | Denizli organize şube başkomiseri. Mahir'in manevi amcası. Dostu.

Eren Vurdem: Selim Allame | Aslen Adanalı ancak İstanbul'da işlerini yürüten illegal bir adam. Canfeza'nın nişanlısı.

İrem Altuğ: Sevde Yılmaz | Sıla'nın halası. Yılmaz ailesinin küçük gelini.

Ecem Çalhan: Sıla Haroğlu | Urfa'nın Haroğlu aşiretinin kızı. Mahir'in kuzeni Kemal'in nişanlısı.