Bir Gece Masalı 6. bölüm izle tek parça! ATV Bir Gece Masalı son bölüm izle tek parça!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Gece Masalı bu akşam 6. bölümü ile ekrana geliyor. Hikayesini Eda Tezca'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu Bir Gece Masalı'nda bu hafta Çevirdikleri işlerle Mahir'i eve dönmeye ikna eden Afet ve Asaf, aslında daha büyük bir planın içindedir...

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolde yer aldığı Bir Gece Masalı bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan hikayesinin anlatıldığı dizide bu hafta Canfeza'nın Mahir'den Sıla'yı kaçırıp göndermesini istemesi ile üçlü arasında bir ittifak kurulacaktır...

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM İZLE!

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Çevirdikleri işlerle Mahir'i eve dönmeye ikna eden Afet ve Asaf, aslında daha büyük bir planın içindedir.

Ancak Sıla'nın herkesin içinde Mahir'le evlenmek istemediğini söylemesi herkesin planları alt üst eder.

Canfeza'nın Mahir'den Sıla'yı kaçırıp göndermesini istemesi ile üçlü arasında bir ittifak kurulur.

Mahir ve Canfeza herkese rağmen yan yana dururken Selim'in köşke yaptığı gece baskını Afet ve Asaf'ı planlarını uygulamakta acele etmek zorunda bırakır.

"Gelişim davetsizdi. Gidişim de elvedasız olsun istedim. Şems-i Tebrizi."

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyan "Bir Gece Masalı" Salı akşamları ekrana geliyor.

Burak Deniz (Mahir Yılmaz), Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci), Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci), Mesut Akusta (Raşit Kara), Rüçhan Çalışkur (Afet Yılmaz), Kenan Bal (Asaf Yılmaz), Yıldız Kültür (Yıldız Kültür), Özlem Türkad (Süreyya Yılmaz), Eren Vurdem (Selim Allame), İrem Altuğ (Sevde Yılmaz), Kerem Aslanoğlu (Ferman Yılmaz), Emel Çölgeçen (Gülizar Yılmaz), Ecem Çalhan (Sıla Haroğlu), Nazan Diper (Maviş Dadı).

Dizinin hikayesini Eda Tezcan kaleme alıyor. "Bir Gece Masalı"nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor.