BİM'de bu salı neler indirimde? BİM 28 Kasım aktüel ürünler kataloğu:

BİM 28 Kasım aktüel ürünler kataloğu yoğun ilgi görüyor. Cuma aktüellerini kapan BİM müşterileri salı günü nelerin geleceğini ve hangi gıda ürünlerinde indirim yapılacağını sorguluyor. Peki, BİM'de bu salı neler var?

BİM her salı ve cuma günleri birbirinden çeşitli aktüel ürünleri satışa sunmaya devam ediyor. Salı günleri genellikle gıda ürünlerinde indirim yapan BİM'in 28 Kasım kataloğu belli oldu. Peki, BİM'de bu salı neler indirimde? İşte detaylar...

BİM 28 KASIM AKTÜEL KATALOĞU

Kataloğun ilk sayfasında yarım yağlı tost peyniri, karışık kuruyemiş, kaplamalı fıstık çeşitleri, tuzlu siyah çekirdek, kefir çeşitleri, tahıllı cips çeşitleri, çokomel, bademli bitter çikolata, salep, patates cipsi, tart kek, yaş hurma ve yulaflı bisküvi uygun fiyatlarla satılıyor.

Kataloğun ikinci sayfasında ise makarna çeşitleri, cappucino bardak set, filtre kahve, ithal pilavlık pirinç, pilavlık bulgur, gazlı içecek kola, dut pekmezi, tahin, üzümlü kepekli bisküvi, şehriyeli tavuk çorbası, kırmızı pul biber, ezogelin çorbası, et bulyon ve oyuncaklı yumurta yer alıyor.