Bilimsel olarak kanıtlandı: Günde sadece 2 bardak ile kilo verdiriyor!

Fazla kilolardan kurtulmak için yağ yakan içeceklerin mucizevi etkisinden faydalanmak mümkün. Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakmaya yardımcı olan içecekler kilo vermek isteyenlerin adeta gözdesi oluyor. İşte fazla kilolardan hızlı bir şekilde kurtulmak için en iyi sonuçları veren yağ yakan içecekler...

Sabah

Düzenli olarak günde sadece iki bardak tüketerek metabolik hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanan içecekler ile sağlıklı bir şekilde zayıflamak mümkün. İşte kilo vermek adına en iyi sonuçları almanızı sağlayan o içecekler...

Sabah'ta yer alan habere göre, kilo verme sürecini etkileyen en önemli durumlardan biri; neyi ne zaman tükettiğiniz ile ilişkilidir. Sıkı bir antrenmana rağmen yağları istediğiniz hızda yakamıyorsanız belki de birkaç kürü denemeniz gerekiyordur.

Sağlık ve beslenme uzmanları, egzersizlerle birlikte sağlıklı bir beslenme düzenine sahip olmanın önemini vurguluyorlar. Kilo vermeye yardımcı olan ve metabolik hızlanmayı sağlayan birkaç karışım, en iyi sonuçları almanızı sağlayabilir. İşte o içecekler...

Ender Saraç'tan yağdan kilo verdiren tarif... Diyet yapmadan zayıflatıyor

GREYFURT SUYU

Yemeklerden önce tüketilen greyfurt suyu, kilo vermek için ihtiyaç duyduğunuz desteği sağlayabilir. Bir tür turunçgil olan greyfurt, içeriğinde C vitamini sayesinde metabolizmayı hızlandırırken inatçı yağların yakılmasını da kolaylaştırır. İnsülin duyarlılığını yönetebilmesi de kilo kontrolünde etkili bir sonuç sunar. UC Berkeley tarafından yürütülen bir araştırmanın sonucunda yüksek yağ içeren bir diyete rağmen sadece küçük bir greyfurtun suyunun açlık kan şekerini düşürmeye yardımcı olarak kilo kaybını sağladığı tespit edildi.

Osman Müftüoğlu yazdı! Deliksiz uykunun 3 sırrı

SU

Hayat kaynağı olan su, aynı zamanda kilo vermenizi sağlayan en önemli içecektir. Bunun nedeni; vücudun %70'inin sudan oluşmasıdır. Vücudun düzgün çalışması gerekli olan su, aynı zamanda vücuttaki enzimatik ve kimyasal reaksiyonları düzenler. Özellikle de enerji üretimiyle ilgili olan metabolik reaksiyonlar için uygun bir ortam hazırlar. Su, düzenli sindirim, emilim ve besinlerin sistem içerisinde doğru bir şekilde taşınmasına yardımcı olur. Ayrıca toksinlerin atılmasına yardımcı olması, kabızlık ve şişkinlik sorunlarını da bitirir. Son olarak iştahı azaltmaya yardımcı olarak aşırı yeme sorununa karşı koruyucudur.

Göbek yağlarını cayır cayır yakan tarif! Sadece 1 haftada yok ediyor

BAHARATLI İÇECEKLER

Baharatlar ve şifalı bitki karışımı, metabolizmayı iyileştirmeye ve inatçı yağları yakmaya yardımcı olur. Biraz tarçın, fesleğen yaprakları ve bir çay kaşığı zencefili demleyin. Bu karışım hazır olduğunda süzün ve limon suyu, hindistan cevizi ve bal ile karıştırın. Bu baharat ve bitki karışımını günde iki kez tüketmek, metabolizma hızını artırır, stres seviyelerini azaltır ve bu sayede düşük kortizol seviyeleri sayesinde etkili bir kilo kaybına yardımcı olur.

Yağı kasa çeviren süper besinler! Fit görünümün sırrı burada... Diyet listelerine ekleyin

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesinin iştah açıcı olarak işlev gören asetik asit içerir. Yemeklerden önce elma sirkesini ılık su tüketmek, göbek yağını azaltan ve diyabetin yönetilmesine yardımcı olan trigliserit seviyelerini düşürmeyi sağlar. Kısıtlı kalori içeren bir diyet ile birlikte elma sirkesinin 12 haftalık tüketimi, 39 katılımcı üzerinde yapılan araştırmaya göre, kilo kaybıyla sonuçlandı. Aşırı miktarda sirke almadığınızdan emin olun, sadece orta derecede elma sirkesi alımı kilo vermeye yardımcı olur.

Kilo aldırmayan diyet kurabiye tarifi! Çay tutkunlarının favorisi olacak

Nermin Gül'den un helvası tarifi! Bu tatlı asla kurumuyor