BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI 2023: Bilecik Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy oranları açıklandı mı?

Türkiye genel seçimi bugün gerçekleşti. Seçimde bugün yurt içinde 60 milyon 697 bin 843 seçmenin oy kullanacağı açıklandı. Yurt içinde 4 milyon 904 bin 672 seçmen ilk kez oy verecek. Oylama saat 17:00'de sona erdi. Vatandaşlar Bilecik sandıklarından çıkan oy dağılımına ilişkin aramalarını hızlandırdı. Bilecik Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy oranları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bilecik seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. Cumhrubaşkanı ve 28. Dönem Parlamentosu'nu belirlemek üzere yapılacak Milletvekili Genel Seçimi'ne ise 24 siyasi parti ile Türkiye genelinde 151 bağımsız milletvekili adayı girdi. YSK Başkanı Ahmet Yener "Kesin olmayan sonuçları, daha önceki seçimlerde olduğu gibi inşallah aynı gün açıklayacağız." dedi. Bilecik Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy oranları nasıl?

BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bilecik Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı henüz belli olmadı. Sonuçlar 14 Mayıs akşamı www.aksam.com.tr adresi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Seçim sonuçlarına aşağıdaki linkten erişim sağlanabilecek.

BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.

BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ

1 HALİL ELDEMİR

2 HÜSNÜ ERSOY

CUMHURİYET HALK PARTİSİ

1 YAŞAR ÜZÜN

2 VEDAT KAZICI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

1 İBRAHİM BAĞ

2 TACETTİN GÜVEN

İYİ PARTİ

1 HALİL AYDOĞDU

2 EREN GÜVEN