Tam 12 yıl geçti ama seyircilerin dilinden düşmüyor! Bihter Ziyagil'in ölümü yeniden gündemde!

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi Aşk-ı Memnu hala adından söz ettiriyor. Geniş kitlelerce çok sevilen dizide 24 Haziran Bihter Ziyagil'in ölüm yıldönümü olarak biliniyor. Bihter'in ölmeden önce yaptığı duygusal konuşma ve kendini vurduğu sahne hala çok konuşuluyor.

Aşk-ı Memnu dizisi bir dönemin en çok izlenen yapımlarından oldu. Dizi öyle çok sevildi ki hala izleniliyor ve arkasında konuşuluyor. Aşk-ı Memnu'nun final sahnesi hala izleyicileri hüngür hüngür ağlatmaya yetiyor. Yapımda Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakterinin bugün ölüm yıldönümü. Karakterinin ölümünün üzerinden tam 12 yıl geçti. Sosyal medya kullanıcıları da bugünü pas geçmedi. Bihter Ziyagil'in ölümü Twitter'da gündem oldu!

BİHTER ZİYAGİL'İN ÖLÜMÜ YENİDEN GÜNDEMDE!

Beren Saat'in canlandırdığı Bihter karakterinin ölüm yılı her sen olduğu gibi bu senede Twitter'da gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar günü anarak diziyi hala ne kadar çok sevdiklerini konuştu.

Bihter Ziyagil'in de ölüm sahnesinin de olduğu final bölümü televizyon izleyicilerinin yaklaşık yüzde 73,7'sini Kanal D ekranlarına kilitledi.

Kendisinden yaşça büyük bir adamla evlenip, kocasının yeğenine aşık olan ancak, aşkına sahip çıkamayan Behlül'ü hayatının sonuna kadar seven Bihter, milyonların kalbinde yara olarak kaldı.

İşte kullanıcılardan gelen o yorumlar...

Tardu Flordun değişimiyle dikkat çekti! Sosyal medyada yorumlar gecikmedi