Biden ve eşi apar topar güvenli eve alındı: Savaş uçakları havalandı

ABD Başkanı Joe Biden'ın sahil kenarında eşi ile dinlendiği sırada ABD Gizli Servisi uçuşa yasak olan bölgeye bir uçağın girdiğini fark etti. Bölgede kırmızı alarm durumuna geçilirken Biden ve eşi güvenli bir eve alındı. İki savaş uçağı, söz konusu uçağı engellemek için havalandı.

Sabah

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın sahil kenarında dinlendikleri sırada uçuşa yasaklı bölgeye giren bir uçak nedeniyle ortalık karıştı. Hemen alarm durumuna geçilirken Biden bölgeden uzaklaştırıldı.

Biden'ın dinlendiği sırada ABD Gizli Servisi, uçuşa yasaklı bölgeye özel bir uçağın giriş yaptığını fark etmesi ile alarm durumuna geçildi.

BİDEN APAR TOPAR UZAKLAŞTIRILDI

Biden, hemen çantalarını topladı ve Gizli Servis tarafından güvenli bir eve götürüldü.

ABD Gizli Servisi tarafından yapılan açıklamada, "Bugün saat 13.00'ten kısa bir süre önce özel bir uçağın, yanlışlıkla güvenli hava sahasına girdiği tespit edildi. Uçak hemen kısıtlı hava sahasından çıkarıldı." denildi.

SAVAŞ UÇAKLARI HAVALANDI

Biden ve ailesinin güvenli bir bölgeye taşınmasının ardından iki savaş uçağı, söz konusu uçağı engellemek için havalandı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın çantalarını toplayıp kaçtığı ana ait fotoğraf karesi, sosyal medyada dalga geçilerek paylaşıldı.

İngiltere'de Başbakanı Johnson için güven oylaması yapılacak

Ukrayna'dan Almanya'ya sitem: Tarihe geçecek bir rezalet

Dünyayı tedirgin eden hamle! Balistik füzeler fırlatıldı

Biden'dan şaşırtan Ukrayna çıkışı: Bir taviz verilmesi gerekiyor

Ulusal güvenlik zirvesi acil toplanıyor... Japonya nota verdi: Alışıldık değil

ABD resmen itiraf etti! Putin bu işe fena kızacak