Bez Bebek'in Yağmur'uydu! İşte Asena Keskinci'nin son hali

Asena Keskinci bir dönem pek çok insanın severek izlediği, ''Bez Bebek'' dizisinde, ''Yağmur'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca dizide; Evrim Akın, Mehmet Usta ve Ege Tanman gibi isimler de bulunuyordu. Ancak Bez Bebek dizisi yıllar önce sona erdi. Bu nedenle Asena Keskinci'nin de son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Bez Bebek dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izlenen diziler arasında işaret edilebiliyor. Ayrıca Bez Bebek dizisinde Asena Keskinci'nin yanı sıra; Evrim Akın, Mehmet Usta ve Ege Tanman gibi isimler de yer alıyordu. Ancak dizi yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle Asena Keskinci'nin de son hali merak edilebiliyor.

BEZ BEBEK'İN YAĞMUR'UYDU

Bez Bebek dizisi bir döneme adeta damga vuran diziler arasında gösterilebiliyorlar. Çünkü pek çok insan tarafından sevilerek izlenen dizi, günümüzde de birçok insan tarafından izlenebiliyor. Öte yandan Asena Keskinci, Bez Bebek dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci'nin son hali de merak edilebiliyor.

Evrim Akın, Ege Tanman ve Mehmet Usta gibi isimlerle birlikte Bez Bebek dizisinde rol alan Asena Keskinci, şimdilerde 23 yaşında. Bu nedenle başarılı oyuncunun görünümünde değişiklikler olduğu da görülebiliyor.

ASENA KESKİNCİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Asena Keskinci birçok insan tarafından Yağmur karakteri ile hatırlanabiliyor. Çünkü Bez Bebek dizisindeki başarılı oyunculuğu ile pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Bez Bebek dizisinin Yağmur'u, Asena Keskinci'nin yıllar sonraki hali;

Çitos Efe olarak biliniyordu: Herkesi şaşırttı! İşte Efe Koçyiğit'in son hali